Επιβιώνουμε

Αρχίζουμε τις δημόσιες προσωποποιημένες καταγγελίες

Επειδή έχει παραγίνει το κακό και όποιος έχει μια στήλη σε ένα συστημικό ΜΜΕ ή ένα μικρόφωνο στο χέρι γίνεται παπαγαλάκι της γκεμπελικής οργανωμένης προπαγάνδας περί Κλιματικής Αλλαγής, από δω και πέρα, ό,τι ανάλογο πέφτει στην αντίληψη μας θα το καταγγέλλουμε δημόσια και με ονοματεπώνυμο

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του realfm Παγάνη και Γιάμαλη, αναφέροντας την είδηση του εγκλωβισμού 4 ατόμων στην ταράτσα του σπιτιού τους, στην Κρήτη, λόγω κακοκαιρίας, σχολίασαν ότι για αυτό φταίει η Κλιματική Αλλαγή και καιρός είναι να την πάρουμε στα σοβαρά – με την κα Γιάμαλη να επιμένει σε έντονο τόνο, επιρρίπτοντας ευθύνες στους αρνητές της.

Καιρός είναι ωστόσο πρώτα η δημοσιογραφία να βρει τον πραγματικό της ρόλο και αυτός σίγουρα δεν είναι ούτε τα αυθαίρετα συμπεράσματα, ούτε και η γκεμπελική προπαγάνδα ντόπιων και και ξένων συμφερόντων.

Καλείται, λοιπόν, το δημοσιογραφικό δίδυμο (του οποίου στείλαμε μήνυμα και απαξίωσε να το αναφέρει/σχολιάσει) σε δημόσιο debate να μας αποδείξει ότι η κακοκαιρία στην Κρήτη είναι αποτέλεσμα Κλιματικής Αλλαγής και όχι κάτι άλλο.

Και στο “κάτι άλλο”, κάλλιστα εμπεριέχεται και η τροποποίηση καιρού, επίσημη και ανεπίσημη: Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν και τα φερόμενα “μυστικά προγράμματα Γεωμηχανικής” του ΟΗΕ, στα οποία έχουν αναφερθεί πολλοί δημοσιογράφοι στο εξωτερικό, έχουν δε γίνει και δημόσιες  συζητήσεις υπό κρατική πολιτειακή αιγίδα. Οι δικοί μας τηρούν σιωπή ιχθύος.

Έτσι θα πάει από δω και πέρα, και δεν αποκλείεται να κάνουμε και χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας. Είναι απαράδεκτο, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, να ενοχοποιούνται οι πολίτες δήθεν για την αδιαφορία τους ή γιατί δεν προσκυνάνε τους υποστηρικτές της Κλιματικής Αλλαγής και την θρησκεία τους!

Και μην ξεχάσετε να εκλέξετε ως ευρωβουλευτή αυτόν που ξέρει τα πάντα για την Κλιματική Αλλαγή αλλά δεν αντέχει να απαντήσει στα σοβαρά ερωτήματα μας. Το… “σκονάκι” που του έδωσαν, δεν εμπεριέχει τις απαντήσεις…

Ερωτήματα προς τον κο Σάκη Αρναούτογλου, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Επιβιώνουμε

Επιβιώνουμε

Ακολουθείστε μας!

Κατηγορίες

Διακήρυξη του Κινήματος Επιβιώνουμε

Σελίδα στο facebook