Επιβιώνουμε

Ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις για τον πύργο του ΟΤΕ στο Πήλιο

Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι σήμερα έχουν γίνει μια σειρά εντατικών δράσεων κατά της παράνομης λειτουργίας του Πύργου ΟΤΕ που βρίσκεται στο Πήλιο, με κωδική ονομασία “ΠΗΛΙΟ”, στην κορυφή Αηδονάκι

Όταν το Πάσχα που μας πέρασε κάνοντας μετρήσεις επιβεβαιώθηκα για τα υψηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που εκπέμπει ο εν λόγω Πύργος και πιθανώς και η DIGEA που βρίσκεται στην περιοχή με εμβέλεια μέχρι την Μακεδονία, το επόμενο και πρώτο βήμα ήταν να έρθω σε επαφή με την αντιπεριφερειάρχη κα Κολινδρίνη, η οποία μου δήλωσε ότι η περιφέρεια δεν έχει απολύτως καμία δικαιοδοσία καθώς η υπόθεση αφορά στο υπ. Ψηφιακής και όχι Περιβάλλοντος.
Ωστόσο μετά από μαραθώνιο τηλεφωνημάτων και γραπτών καταγγελιών, το τοπίο ξεκαθάρισε, καθώς ναι μεν οι επικοινωνίες ανήκουν στο Ψηφιακής, αλλά η νομιμότητα σωστής λειτουργίας τους εγκρίνεται από το Περιβάλλοντος. Οπότε έκτοτε, οποιαδήποτε κίνηση γίνεται πρέπει να έχει αποδέκτη και τα δυο υπουργεία, και φυσικά θεώρησα καλό να “τριτώσω” το κακό, προσθέτοντας και το Υγείας.
Παράλληλα, οι επαφές που είχα με τον ΟΤΕ και τα συνεργεία τους ζητώντας να έρθουν οι ίδιοι να κάνουν μαζί μου τις μετρήσεις, δεν απέδωσαν, οπότε αναγκάστηκα προς το παρόν να στείλω ένα εξώδικο, το οποίο φυσικά θα ακολουθήσει και αγωγή.
Στο μεταξύ, κάτι ‘περίεργο’ συνέβη. Αμέσως μετά τις γραπτές καταγγελίες μου, το αφήγημα για τον πύργο στο επίσημο σάιτ της ΕΕΤΤ άλλαξε, κι από το “δεν έχει δοθεί σχετική άδεια” τον Ιούνιο, τώρα σημειώνει έχει κατατεθεί φάκελλος. Στον φάκελλο δε, η τελευταία περιβαλλοντική μελέτη έχει γίνει το 2004 (!!!) όταν ακόμα το σήμα ήταν αναλογικό (είναι διαφορετικές οι συχνότητες) και πριν λάβουν χώρα οι άπειρες αναβαθμίσεις του πύργου ΟΤΕ.
Την περασμένη Τετάρτη, αποφάσισα να κάνω σκόπιμα φασαρία στην cosmote της Ιωλκού, προκειμένου να προκαλέσω την σύλληψη μου, ώστε να με πάνε αυτόφωρο και να επισπεύσω έτσι τις διαδικασίες, αλλά έπεσα σε αργία των δικαστικών, οπότε ναι μεν έκανα σαματά, αλλά μόνο τόσο όσο για να έρθει η αστυνομία και να καταγραφεί το περιστατικό και οι διαμαρτυρίες μου.
Καθώς ο Θεός με ευλόγησε με αυτό που οι γιατροί αποκαλούν ως “Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία”, κάτι που μπορεί μεν να είναι κουραστικό αλλά είναι και χάρισμα, μια 6η αίσθηση, αντιλαμβάνομαι ξεκάθαρα πότε και ποιες μέρες τα ηλ/κα πεδία υπερβαίνουν τα ανθρωπίνως ανθεκτικά όρια, ποια σημεία της πόλης, αλλά και όλης της περιοχής που ζω κι εργάζομαι, είναι πιο επιβαρυμένα και ποια όχι, ακόμα και ποια γωνιά του σπιτιού μου ή κήπου μου -όλα τσεκαρισμένα πλέον εκτός από το σώμα μου με ειδικό μηχάνημα καταμέτρησης ακτινοβολίας.
Οι θάνατοι από καρδιακά κι εγκεφαλικά, η αύξηση του καρκίνου, αλλά και η κατάθλιψη που οδηγεί σε αυτοκτονίες, έχει στην πόλη μας αυξηθεί λόγω της αλόγιστης χρήσης της ασύρματης τεχνολογίας, ακόμα και του δημόσιου wifi που πρώτα έσπειρε τον καρκίνο στα Τρίκαλα και μετά μας το έφεραν κι εδώ.
Πολύς κόσμος πλέον, όλων των ηλικιών, ακόμα και νέα παιδιά, παραπονιέται για πονοκεφάλους, μόνιμη κόπωση, εμβοές, κρίσεις πανικού, αϋπνίες και πολλά άλλα και καταφεύγει σε γιατρούς που τους πλακώνουν στα φάρμακα και στα ψυχοφάρμακα.
Δυστυχώς, ενώ έχω ζητήσει συνάντηση με τον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης μας, ακόμα αυτή δεν κατέστη δυνατή.
Κατανοώ ότι είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε τον κίνδυνο των πρακτικών της ΑΓΕΤ καθώς αφήνει έκδηλα τα σημάδια του. Ωστόσο πρέπει να σας ενημερώσω, ότι η κακή ποιότητα ύπνου, που δεν αφήνει να παραχθεί η απαραίτητη μελατονίνη (η οποία δημιουργείται κατά την διάρκεια του σωστού ύπνου), είναι υπεύθυνη για πολλές αρρώστιες, ακόμα και για την παχυσαρκία. Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι πέρα από τη δράση της ως χρονιστή του βιολογικού ρολογιού, η μελατονίνη είναι ένα ισχυρός καθαριστής από τις ελεύθερες ρίζες και αντιοξειδωτική ουσία με ευρύτατο φάσμα, που σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε τοξική ουσία έχει προσλάβει ένας οργανισμός κατά τη διάρκεια μιας μέρας (ΑΓΕΤ, χημικά, καυσαέριο, στρες κλπ) ο σωστός ύπνος, είναι αυτός που παρέχει αποτοξίνωση και ισορροπία. ΑΥΤΗ είναι η σοβαρή βλάβη που η ακτινοβολία της ασύρματης και οι παλμικές της συχνότητες επιφέρει στους έμβιους οργανισμούς κατά την διάρκεια της νύχτας.
Από την άλλη, βαθιά νυχτωμένοι δείχνουν οι περισσότεροι Έλληνες σε σχέση με τους πολίτες του εξωτερικού, που έχουν ήδη αρχίσει να ξεσηκώνονται ενάντια σε πύργους, έξυπνους μετρητές, την 5G και την αλόγιστη χρήση της οικιακής ασύρματης, και ζητούν πιο ασφαλή όρια και καλύτερη ενημέρωση του κοινού, δείχνοντας δυσπιστία στις διαβεβαιώσεις των δοκιμών εκ μέρους των εταιρειών, που πολλές φορές (όπως στην περίπτωση της 5G) είναι και εντελώς ανύπαρκτες!
Μπαίνει λοιπόν επιτακτική ανάγκη και η ενημέρωση των Βολιωτών για τα “ασύρματα” εγκλήματα εις βάρος τους και θα χαρώ πολύ να βοηθήσετε στην ενημέρωση των συμπολιτών μας και στον αγώνα που ήδη έχω ξεκινήσει.
Μόλις με ενημέρωσαν ότι κάτι τέτοιο συνέβη στη Λέσβο και οι κάτοικοι κατάφεραν να σταματήσουν την εγκατάσταση μιας κεραίας Cosmote.
Κάποτε τα συμφέροντα των καπνοβιομηχανιών πλήρωναν γιατρούς κι επιστήμονες και ΜΜΕ για να προωθούν το κάπνισμα και να διαβεβαιώνουν ότι είναι ασφαλές. Το ίδιο ακριβώς σενάριο, και σε μεγαλύτερο εύρος γιατί αφορά και τα παιδιά μας, βλέπουμε να παίζεται με τις εταιρείες της ασύρματης τεχνολογίας. Μόνο που, μέχρι να έρθει η στιγμή να αποκαλυφθούν τα ψέματα τους περί ασφάλειας και δοκιμών, θα έχουν χαθεί πολλές ζωές άδικα και σε μικρή ηλικία, ενώ άλλες δεν θα έχουν καν προλάβει να έρθουν στη ζωή καθώς αυτή η ακτινοβολία έχει κι ένα άλλο κακό: προκαλεί στειρότητα!
Γιάννα Μυράτ
Κίνημα Επιβιώνουμε
Επιβιώνουμε

Επιβιώνουμε

Ακολουθείστε μας!

Κατηγορίες

Διακήρυξη του Κινήματος Επιβιώνουμε

Σελίδα στο facebook